Emergency Euroregion SLO-HR413 završna brošura: pregled rezultata projekta

2021-07-29T05:55:15+00:0029.07.2021|

Po završetku provedbe EU projekta Emergency EuroRegion SLO-HR413 izrađena je dvojezična (na slovenskom i hrvatskom jeziku) informativna brošura o postignutim rezultatima projekta. Iako je projekt zvanično okončan, isti i dalje ima svoj nastavak, s obzirom da će projektni partneri nastavit razvijati hitnu medicinsku službu na prekograničnom području kroz implementaciju zajedničkog protokola prekograničnog prijevoza životno ugroženih pacijenata kada je vrijeme početnog bolničkog zbrinjavanja presudno. Također, doći će i do nastavka u razmjeni informacija, iskustva te razvoja  godišnjih planova, s naglaskom na vidljivost programa te međusobnog razvoja novih zajedničkih projektnih ideja.

Riječ voditeljice projekta

Voljela bih da iz publikacije ljudi mogu osjetiti da je projektni tim ispunio i premašio postavljene ciljeve projekta. Uspostavljena mreža partnerskih institucija na prekograničnom području će i nakon završetka projekta pružati kvalitetne i brze usluge hitne medicinske službe za sve stanovnike i posjetitelje prekograničnog područja Obalno-kraške regije i Istarske županije. Ovom prilikom želim zahvaliti svima koji su na bilo koji način doprinijeli uspješnoj provedbi projekta. Veliko hvala svim članovima projektnog tima.

  1. Katja Štrancar Fatur

Opća bolnica Izola., Slovenija

 

Izrada završne brošure projekta,  sufinancirana je putem Europskog projekta „Emergency EuroRegion SLO-HR413, u sklopu programa suradnje INTERREG V-A Slovenija – Hrvatska 2014-2020.

 

Završna brošura projekta dostupna je putem ovog LINKA: http://interreg.obpula.hr/wp-content/uploads/2021/07/EER_SLO_HR_413_Zavrsna_brosura.pdf